Lidmaatschap Belgian Multihull Association

Dag allemaal,

Betreft het lidmaatschap van de Belgian Multihull Association.

De Belgian Multihull Association (BMA) is het overkoepelend orgaan van de volgende verschillende klasse, F18 – F16 – Hobie Cat – Classe A en alle andere Multihulls.
De BMA is de enige erkende en officiële vertegenwoordiger van de Multihull tegenover de RBSF (Belgian Sailing).

Ieder lid, in elke klasse, die deelneemt aan wedstrijden moet in orde zijn met zijn lidmaatschapaan de Belgian Multihull Association.

Via onderstaande procedure om zich aan te sluiten bij jullie respectievelijke klasse (de BMA).

F16 & F18: 40 euro/jaar voor een bemanning van één boot, te betalen door de stuurman met duidelijke vermelding bij overschrijving van naam skipper, crew en zeilnummer.
bv: BEL533 stuurman : Vincent Dupont, crew: Charles Dupont. 

Interserie (C1, C3, C4, A-Cat): 20 euro/jaar* voor een bemanning van één boot, 10 euro/jaar voor een éénmansboot te betalen door de stuurman met duidelijke vermelding bij overschrijving van naam skipper en crew en zeilnummer. bv: BEL533 stuurman : Vincent Dupont, crew: Charles Dupont.

* 20 euro/jaar per Hobie Cat zeiler die deelneemt aan IHCA events.

Nacra15: NIEUW: Nacra heeft dit jaar het Nacra15 membership verdubbeld tot 50euro/pp/jaar. Daarom zien wij ons als BMA genoodzaakt om het vroegere bedrag van 35 euro/jaar naar 60euro op te trekken.

60euro/jaar per zeiler met duidelijke vermelding bij overschrijving van naam zeiler &  BELnr. 50euro daarvan wordt door de BMA doorgestort naar Nacra15 class voor het Nacra 15 annual membership. 

BMA bank gegevens: Belgian Multihull Association – Val des Seigneurs 139 bte 4 – 1150 Bruxelles –BIC : GEBABEBB     IBAN : BE71 00137721 2969

Iedere klasse heeft middelen nodig voor haar werking, op hun beurt stort iedere klasse een groot deel van haar inkomsten aan de internationale klasse, die zij op haar beurt een deel stort aan de ISAF.

Via de button “Zeilnummers” kan u nagaan welke de reeds de betaalde “Active”=betaald; “Reserved”=vorig jaar betaald maar dit jaar nog niet. De niet vermelde zeilnummers zijn vrije zeilnummers.

Mogen we aan iedereen vragen om zo snel mogelijk zijn lidmaatschap en zeilnummer te registreren?

Dank u

De BMA.